Poort naar Limburg en Land van Cuijk

Klanten beoordelen ons met een 4.7/5
Met behoud van het uiterlijk van het cultuurhistorisch erfgoed is het gebouw ‘De Stal’  verbouwd voor verblijfsrecreatie op het platteland en ook om ‘Caroline Schoonheidssalon’ uit te breiden en er in onder te brengen. Het gebouw ‘De Stal’ is gelegen achter op de voormalige bedrijfskavel en grenst halverwege de ruïne van het Genneperhuis en het natuurgebied de Gebrande Kamp aan de maasuiterwaard. Het ligt in een prachtig fiets- en wandelgebied in de onmiddellijke omgeving van de Maas, de Mookerplas, de st. Jansberg en het Reichswald.

U kunt in een streek (Poort naar Limburg & Land van Cuijk) waar landbouw en natuur elkaar afwisselen naar harte lust fietsen en wandelen. Op korte afstand ligt ook het recreatiegebied Plasmolen met het strandbad de Grote Siep, enkele campings en jachthavens maar vooral ook een groot gedifferentieerd aanbod van restaurants. U kunt op fietsafstand verder genieten van het museum de Oude Pottenbakkerij in Milsbeek, Streekmuseum het Petershuis in Gennep, het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek, het Afrikamuseum in Berg en Dal, het Museumpark Orientalis op de Heilig Landstichting, het Veeteelt Museum in Beers, het Boerderij Museum bij Overasselt, het Oorlogsmuseum en het Zoo Parc in Overloon.

In de omliggende plaatsen Gennep, Cuijk, Boxmeer en Groesbeek zijn voorts goede winkelvoorzieningen aanwezig. In de nabije omgeving zijn overdekte zwembaden aanwezig. De Bloemenstraat is via de A 73 en N 271 prima bereikbaar. Er is vanaf de Bloemenstraat een eigen in- en uitrit gerealiseerd met voldoende parkeervoorzieningen.


Bekijk fotoalbum ›