3 kamer appartement

Klanten beoordelen ons met een 4.7/5

Appartement voor 3 personen

Het drie kamerappartement bevind zich aan de Maaszijde van het gebouw en heeft een oppervlak van ruim 60m². Het appartement is ingericht voor 3 personen.

Het heeft via de terraszijde rechtstreeks toegang tot de eet en zitkamer en via een eigen voordeur toegang tot een hal met garderobekast, bijkeuken en eigen toiletvoorziening. De eet- en leefruimte is voorzien van een volledige keukeninrichting met o.a. inductiekookplaat, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Er is een eettafel en zitgelegenheid aanwezig.

Er is verder een tv aanwezig en gratis Wifi.

De beide slaapkamers op de benedenverdieping zijn aan weerszijde van een interne hal gelegen. Vanuit deze hal is verder een eigen badkamer en de verdieping bereikbaar met een opbergruimte en een droogrek. 

Zowel vanuit de eet- en zitkamer als een van de slaapkamers is er een deur aanwezig die uitkomt op het aan de zuidzijde gelegen terras van ongeveer 40m2. Het terras heeft een overkapte veranda waar u uw fietsen kunt stallen en ’s avonds lekker lang kan genieten. Natuurlijk heeft u ook uw eigen stukje tuin.

Het appartement is voorzien 2 slaapvertrekken met kastruimte. Het appartement wordt aangeboden inclusief bed-, bad- en keukenlinnen.

Dit appartement is geschikt voor mindervaliden of als u bent aangewezen op een rolstoel.

Bekijk fotoalbum ›