Tijdelijke woonruimte

Klanten beoordelen ons met een 4.7/5

Zoekt u huisvesting voor werknemers, of een overbruggingswoning?

Uiteraard is onze mooie accommodatie primair bedoeld voor het verblijf van recreanten die Noord-Limburg willen bezoeken om er b.v. te fietsen en/of te wandelen in een prachtige landelijke omgeving. Regelmatig worden wij evenwel ook benaderd door bedrijven uit Milsbeek en omgeving die voor een korte termijn behoefte hebben aan huisvesting voor tijdelijk ingeleende werknemers of adviseurs. 

Dit geldt ook voor gezinnen die als overbrugging voor een korte periode woonruimte zoeken, b.v als ze hun woning hebben verkocht en de datum waar op de nieuwe woning kan worden betrokken hier niet precies op aan sluit.

In deze gevallen bestaat de bereidheid om, rekening houdende met de periode van het jaar waarin de aanvraag zich voor doet en de duur van het verblijf, overleg te plegen over de prijs en de voorwaarden die dan gaan gelden.

Wij zijn in staat faciliteiten te bieden die het verblijf over een dergelijke wat langere periode mogelijk maken. Neem in voorkomende gevallen gerust contact op met Jan Willem of Caroline om de mogelijkheden te bespreken.